Sterk in Food, Feed en Industry

Hygiëneplan is gespecialiseerd in industriële reiniging en bieden een breed scala aan reinigingsdiensten aan voor verschillende soorten industrieën.

Met een team van 150 professionals staat Hygiëneplan klaar om uw bedrijfsomgeving schoon en veilig te houden. Met de nieuwste technologieën en hoogwaardige reinigingsmiddelen garanderen wij de beste resultaten voor onze klanten. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of specialistische reiniging, wij zijn uw partner voor een efficiënte en duurzame oplossing.

Ons team

Coen van Diepenbeek

Directeur

Joost Smeets

Operationeel manager

Mimoun Elmorabit

Operationeel manager

Missie

Onze missie is om bij te dragen aan een veilige, hygiënische en gezonde werkomgeving voor medewerkers en klanten door het bieden van hoogwaardige industriële reinigingsdiensten. Wij streven ernaar om met onze expertise en flexibiliteit onze klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Onze passie voor kwaliteit en veiligheid is hierbij de drijvende kracht achter al onze werkzaamheden.

Visie

Onze visie is om dé partner te zijn voor industriële reiniging in Nederland. Door onze focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid streven wij ernaar om altijd de hoogste standaard te bieden aan onze klanten. Wij willen onze klanten ontzorgen door hen te voorzien van innovatieve en efficiënte oplossingen op het gebied van industriële reiniging. Onze ambitie is om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en samenwerking.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt uiteraard ook ons contactformulier gebruiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate »